www.sl.dk benytter cookies. Hvis du fortsætter dit besøg på www.sl.dk, accepterer du brugen af cookies. Læs mere.x
Aktuelt

Socialpædagogerne cykler med Giro d'Italia

Pressemeddelelse


03.05.12
Lørdag den 5. maj løber det store cykelløb Giro d’Italia af stabelen i Herning. Socialpædagogernes Landsforbund stiller med et alternativt cykelhold på over 100. "Vi har en stor flok glade borgere, ansatte og pårørende på cyklerne den dag. Vi regner med en festlig og hyggelig dag sammen for at markere, at vi lever i et mangfoldigt samfund med plads til os alle,” siger Socialpædagogernes formand Benny Andersen, som også selv spænder cykelhjelmen på lørdag.

Projektet er støttet af flere kommuner og private virksomheder og kommer til - ud over cykelholdet - at bestå af et telt langs ruten, hvor man kan møde socialpædagogerne.

Kredsformand Peter Sandkvist siger om baggrunden for projektet:

”Når vi vælger at deltage i Giro d’Italia skyldes det, at vi gerne vil vise, at der findes mange forskellige mennesker i vores samfund. Og vi skal kunne rumme dem alle. Og hvilken bedre anledning end glad dag med cykelløb? Så det handler om, at vi gerne vil kaste fokus på, at borgere med psykiske handicaps, udviklingshæmning eller andet er en ligeværdig del af vores samfund og gerne vil være en del af det. Og at give dem en unik oplevelse.  Så jeg glæder mig til at se vores hold af borgere, medarbejdere og pårørende trampe i pedalerne på lørdag,” siger Socialpædagogernes kredsformand Peter Sandkvist.

Læs mere her.

 
Kontakt
<strong>Benny Andersen</strong>
Benny Andersen
Forbundsformand
Nørregade 12, 2.th.
9000 Aalborg
Facebook.com/forbundsformand

Tlf. Direkte: 7248 6801
Mobiltlf.: 4055 0982
Privat tlf.: 9835 0413