www.sl.dk benytter cookies. Hvis du fortsætter dit besøg på www.sl.dk, accepterer du brugen af cookies. Læs mere.x

Kompetenceudvikling og Uddannelse for ledere og mellemledere

Det socialpædagogiske arbejdsfelt har været igennem markante strukturelle ændringer, som medfører nye vilkår og betingelser for de socialpædagogiske arbejdspladser.

Det indebærer særlige udfordringer til ledelsesfunktionen på mange niveauer i det socialpædagogiske arbejde. Ledelse omfatter mange forskellige opgaver og perspektiver: Administrative, økonomiske, personalemæssige og pædagogiske. Lige fra daglig drift i et krydspres mellem politik, administration og pædagogik og ledelse til forandringsprocesser, personalets kompetenceudvikling samt kvalitetsudvikling i socialpædagogiske arbejde.

Derfor er der i højere og højere grad brug for, at Socialpædagogernes ledere uddannes. For at hjælpe dig på vej i din kompetenceudvikling som leder, har vi samlet nogle overordnede informationer om de forskellige efter- og videreuddannelsesveje.

Udover undersiderne her er der mere information at hente på Undervisningsministeriets uddannelsesguide www.ug.dk som giver det nok mest komplette billede af efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Se derudover www.finduddannelse.dk, der hjælper virksomheder og erhvervsaktive med at finde kompetenceudvikling.